Rijbewijs Keuring

Gepubliceerd op 7 oktober 2017 23:12

Tot voor ruim een half jaar geleden zag ik frequent senioren uit Knegsel zowel in Veldhoven als Casteren.
Echter ik ben langdurig ziek geweest maar gelukkig weer hersteld. Mede door mijn ziekte heb ik mijn woning te Casteren verkocht en een nieuwe woning betrokken te Vessem. O.a. in gemeenschapshuis  D’n Bont in Veldhoven en bij mij thuis te Vessem kan ik weer mensen ontvangen.
Om uw leden beter van dienst te zijn heb ik besloten gebruik te maken van Regelzorg dat een facilitaire bedrijf voor rijbewijskeuringen is.
Men kan een afspraak maken bij mij, via tel. nr. 088-2323300 maar ook zelf inboeken op www.regelzorg.nl/afspraak. Men krijgt daarna als service per post nadere informatie over de keuring en ook nog een herinnering vlak voor de keuringsdatum. Indien men specifieke persoonlijke vragen aan mij wil stellen dan zal een medewerker van Regelzorg mij dit doen weten en neem ik persoonlijk met de kandidaat op.
Zou u zo goed willen zijn via uw media dit aan de leden van uw KBO te laten weten. Mailen kan aan mij altijd.
Bij voorbaat hartelijk dank.
 
Met vriendelijke groet,
 
C.J. Swijgers, arts
Postels huufke 9
5512AT  Vessem