Klussen en Vervoerdienst

De vervoersdienst is weer beschikbaar. De klussendienst nog niet. Interesse om u zich hiervoor in te zetten? Aanmelden kan bij het bestuur.

Informatie over vervoersdienst

Voor wie is de vervoersdienst

Ouderen en hulpbehoevenden die vervoer nodig hebben kunnen er gebruik van maken, als vervoer niet door eigen kinderen of buurtgenoten kan worden gedaan.

 

Kosten voor vervoer

De kosten van vervoer zijn €0,35 per km en parkeerkosten. Voor wachttijd zijn de kosten €2,50 per half uur.

 

Criteria voor vervoer

In principe wordt alleen vervoerd binnen de gemeenten Eersel en Veldhoven. Als het vervoer tot doel heeft boodschappen te doen dient aanvrager rekening met de mogelijkheid dat meerdere personen tegelijkertijd hieraan deelnemen. Bij boodschappen, gaat het alleen om vervoer naar de supermarkt. 

 

Hoe werkt het

De aanvrager voor vervoer meldt zich bij de coördinator, Hans van der Heijden. Zijn telefoonnummer staat in de Leenbode vermeld op pagina 3, onder het kopje van de KBO. Hans stelt zich in verbinding met de vervoerder en na dit overleg krijgt aanvrager terugkoppeling of de aanvraag uitgevoerd kan worden.

Informatie over de klussendienst (nu niet beschikbaar)

Voor wie is de klussendienst

Ouderen en hulpbehoevenden die een klus gedaan willen hebben kunnen er gebruik van maken, als vervoer niet door eigen kinderen of buurtgenoten kan worden gedaan.

 

Kosten voor een klus

€2,50 per half uur + de materiaalkosten

 

Criteria voor een klus 

Een klus mag niet langer dan twee uur duren. Duurt die wel langer dient u toch professionele hulp in te roepen. Een klus dient binnenshuis te zijn, dus tuinonderhoud etc. hoort er niet bij.

 

Hoe werkt het

De aanvrager voor een klus meldt zich bij de coördinator (Corrie van der Heijden, tel. 040-2052188). Deze stelt zich in verbinding met de klusser en na dit overleg krijgt aanvrager terugkoppeling of de aanvraag uitgevoerd kan worden.