Klussen en Vervoerdienst

De vervoersdienst en de klussendienst zijn weer beschikbaar. 

Informatie over vervoersdienst

Voor wie is de vervoersdienst

Ouderen en hulpbehoevenden die vervoer nodig hebben kunnen er gebruik van maken, als vervoer niet door eigen kinderen of buurtgenoten kan worden gedaan.

 

Kosten voor vervoer

De kosten van vervoer zijn €0,35 per km en parkeerkosten. Voor wachttijd zijn de kosten €2,50 per half uur.

 

Criteria voor vervoer

In principe wordt alleen vervoerd binnen de gemeenten Eersel en Veldhoven. Als het vervoer tot doel heeft boodschappen te doen dient aanvrager rekening met de mogelijkheid dat meerdere personen tegelijkertijd hieraan deelnemen. Bij boodschappen, gaat het alleen om vervoer naar de supermarkt. 

 

Hoe werkt het

De aanvrager voor vervoer meldt zich bij de coördinator, Hans van der Heijden. Zijn telefoonnummer staat in de Leenbode vermeld op pagina 3, onder het kopje van de KBO. Hans stelt zich in verbinding met de vervoerder en na dit overleg krijgt aanvrager terugkoppeling of de aanvraag uitgevoerd kan worden.

Informatie over de klussendienst 

De klussendienst is weer beschikbaar!!!! 

 

Er heeft zich een vrijwilliger gemeld als klusser.

Janus Teurlings heeft zich gemeld en geeft aan bereid te zijn de klussendienst nieuw leven in te blazen wanneer hier belangstelling voor is.

 

Voor wie is de klussendienst

Ouderen en hulpbehoevenden die een klus gedaan willen hebben kunnen er gebruik van maken, als de klus niet zelf, door eigen kinderen of buurtgenoten kan worden gedaan.

 

Kosten voor een klus

€2,50 per half uur + de materiaalkosten

 

Criteria voor een klus 

Een klus mag niet langer dan twee uur duren. Duurt die wel langer dient u toch professionele hulp in te roepen. Een klus dient binnenshuis te zijn, dus tuinonderhoud etc. hoort er niet bij.

 

Hoe werkt het

De aanvrager voor een klus meldt zich bij de coördinator (Janus Teurlings , tel. 06-49574008). Deze beoordeelt of de aanvraag voldoet aan de criteria en of de aanvraag uitgevoerd kan worden.