Feestmiddag KBO 2021

Op 10 november hadden we onze feestmiddag van kbo Knegsel in de Leenhoef.

 

Nadat onze coronacheck was gecontroleerd en we hadden plaats genomen op de ruime opzet van tafels en stoelen heette Toon allen welkom en vroeg ons om zoveel mogelijk op onze plaats te blijven zitten. We begonnen al om 12.30 uur met een lunch een kop soep daarna een broodje kroket en een krentenbol. Ook koffie en thee kon hier niet aan ontbreken.

 

Voor de humoristische invulling hadden we entertainer/verhalenverteller Frans van de Pas. Hij vertelde verhalen uit vroeger tijden en had hier ook de attributen uit die tijden bij om te laten zien. Hij vroeg ook mensen uit de zaal (Frans, Corrie, Hanneke, Ad en Bert) om vroegere dingen te laten zien. Tussendoor bracht hij ook luisterliedjes en anekdotes uit de jaren 50-60 van de vorige eeuw. Tussendoor werden wij door Mien en Coby voorzien van een drankje.

 

Riek van de Sande werd door Corrie in de bloemetjes gezet omdat zij na vele jaren afscheid nam van onze activiteiten commissie. Riek nogmaals bedankt voor het vele werk dat je voor de KBO hebt gedaan.

 

Nadat Corrie ons allemaal bedankte voor de geweldige opkomst en veel gezondheid toewenste in deze tijd gingen we na een fijne middag weer naar huis.

 

De activiteiten commissie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.